TONEELVERENIGING KUNST ADELT NAZARETH
tickets
facebook instagram
2021_KABU

Om deze voorstelling coronaveilig te laten verlopen, conform met de laatste regelgeving, dient u zich aan te melden met corona safe ticket (CST) en gedurende de ganse voorstelling een mondmasker te dragen. Tevens is de zaal voorzien van ventilatie en CO2-meting. U krijgt plaatsen aangeduid op de tribune of op een stoelenrij vooraan, met steeds een lege plaats tussen aparte reservaties. Hierdoor zijn er deze keer slechts 128 plaatsen per avond beschikbaar. U ziet onderaan elk kalenderblaadje het aantal nog beschikbare plaatsen. Jammer genoeg kunnen we geen drank voorzien voor, tijdens of na de voorstelling. Niettemin zijn onze muzikanten gedreven om er alsnog een gezellige avond van te maken!

TICKETS

Voor onze komende productie

Kunst Adelt breekt uit

moet je een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen aan de ingang en een MONDMASKER dragen vanaf de ingang, gedurende de ganse voorstelling.
Vrij
19
nov
20:00
22/128
Zat
20
nov
20:00
47/128
Vrij
26
nov
20:00
14/128
Zat
27
nov
20:00
20/128

cc Nova EKE

Uw gegevens:

aan €10
aan €9

kinderen tot en met 12 jaar en groepen vanaf 10 personen voor dezelfde voorstelling

Na ‘verzenden’ ontvangt u onmiddellijk een e-mail met overzicht van uw reservatie en details om te betalen via overschrijving binnen de 2 dagen. Nadat wij uw overschrijving ontvangen hebben, sturen we u bevestiging dat de plaatsen voor u gereserveerd zijn. Kaarten zullen op de avond van de voorstelling op uw naam klaar liggen aan de ingang. U hoeft zelf niets mee te brengen.
Het verzendproces kan een paar seconden in beslag nemen en wordt afgesloten met een scherm met daarop een groene checkmark. Blijkt dit voor u niet te lukken, dan kan een mailtje sturen naar info@kunst-adelt.be redding brengen.